Якому транспорту обмежений в’їзд у Дніпро

08 квітня 2020 о 12:39 - 2873

Avataradmin


Якому транспорту обмежений в’їзд у Дніпро

Відсьогодні, 8 квітня, за рішенням спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня заборонено в’їзд транзитного транспорту.

«На усіх в’їздах до Дніпра здійснюється контрольно-пропускний режим, який провадять співробітники поліції, Національної гвардії, ДСНС. Зокрема, вони замірюють температуру всім, хто в’їжджає до міста, за необхідності викликають швидку допомогу. Далі вже вирішується – відправляти таку людину на лікування або в обсервацію.

Є рішення Кабміну, спеціальної комісії, тож ми направили поліції, Нацгвардії та рятувальникам відповідні офіційні листи з роз’ясненнями, як потрібно діяти.

Сьогодні ми проведемо спільну нараду, на якій відпрацюємо механізм дій та правила роботи КПП», – зазначив голова спецкомісії Михайло Лисенко, цитує пресслужба Дніпровської міськради.

Чиновник також зазначив, що на в’їзді до Дніпра цілодобово працюватимуть усі сім блокпостів. Вони обладнані бар’єрною огорожею, біотуалетами, триває підключення електрики на тих КПП, де її не було.

«Нагадаємо, рішення спеціальної комісії щодо обмеження в’їзду транспорту з інших регіонів України не стосується тих, хто працює, навчається, веде бізнес, проходить лікування у Дніпрі, а також ваговозів, якщо у перевізному листі є позначка на відвантаження у місті», – йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: