В’їзд до облцентру – знов відкритий для всіх

09 квітня 2020 о 20:38 - 2731

Avataradmin


В’їзд до облцентру – знов відкритий для всіх

В’їзд до Дніпра та виїзд з міста відкрито для всіх машин.

Про це повідомила пресслужба ДніпроОДА.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко наголошує: жодних обмежень щодо в’їзду до обласного центру не існує.

«Наразі жодних обмежень щодо в’їзду до обласного центру не існує. Тому що не було відповідного рішення обласної комісії ТЕБ і НС. Транзитні машини, машини з інших областей можуть спокійно в’їжджати до міста і виїжджати з нього. Блокпости, які є навколо Дніпра, діють в штатному режимі. Ми працюємо в повній взаємодії з Нацполіцією», – підкреслив Олександр Бондаренко.

Він додав, що такі обмеження діятимуть тільки за нагальної потреби. Голова ОДА координуватиме цю роботу разом з начальником ГУ НП в Дніпропетровській області Володимиром Огурченком.

«Ми домовилися з очільником міськради Дніпра Борисом Філатовим, що за потреби будемо обговорювати необхідність обмежити рух до Дніпра, виносити це питання на обласну комісію ТЕБ і НС та ухвалювати рішення», – зазначив голова ДніпроОДА.

Нині на Дніпропетровщині обмеження щодо в’їзду транспорту до міста та виїзду з нього діють лише в Першотравенську. Так вирішила обласна комісія ТЕБ і НС, аби зупинити розповсюдження коронавірусу.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: