Абітурієнтів та їхніх батьків запрошують обговорити ЗНО та вступну кампанію

26 травня 2020 о 13:43 - 1342

Avataradmin


Абітурієнтів та їхніх батьків запрошують обговорити ЗНО та вступну кампанію

На Дніпропетровщині 30 травня вперше пройде онлайн-форум для абітурієнтів та батьків «Від випускника школи – до студента ЗВО».

Про це повідомляє пресслужба ДніпроОДА з посиланням на інформацію департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Онлайн-форум проводить Університет ім. Альфреда Нобеля спільно з Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти та за підтримки облдержадміністрації. Такий захід відбудеться вперше.

Тематика форуму актуальна, особливо – в умовах карантину. Спеціалісти роз’яснять вступникам та їхнім батькам усі особливості завершення нинішнього навчального року. А також – умови вступу до закладів вищої освіти у 2020 році. Тож запрошуємо усіх бажаючих долучитися», – сказали у департаменті.

Під час онлайн-форуму учасникам розкажуть про те, як цьогоріч буде проходити ЗНО, за якими критеріями варто обирати вищий навчальний заклад.  Охарактеризують основні етапи вступної кампанії та нададуть відповіді на усі питання батьків та абітурієнтів.

Початок 30 травня о 12:00. Деталі – за цим посиланням.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: