В квітні на Дніпропетровщині впали обсяги продажу бензину

01 червень 2020 о 15:41 - 4310

Avataradmin


В квітні на Дніпропетровщині впали обсяги продажу бензину

В квітні 2020 року обсяги продажу бензину в Дніпропетровській області через АЗС (автозаправочні станції) впали на 18,1% у порівнянні з попереднім місяцем поточного року, і на 12,2% – у порівнянні з квітнем минулого.

Про це повідомляє Головне управління статистики в Дніпропетровській області.

Падіння попиту відбулося на самі ходові марки бензину – А-92 та А-95. Продаж бензину марки А-98 навіть трішечки виріс, але обсяги незначні (менше 1% від загального обсягу проданого бензину).

А от обсяги продажу дизельного палива в квітні менші, ніж в березні, проте, більші минулорічних. Така ж тенденція спостерігається і з автогазом.  

У квітні 2020 року продаж світлих нафтопродуктів і газу здійснювався на 516 АЗС, у т.ч. газу природного скрапленого або у газоподібному стані (метану) – на 26.

 

Нагадаємо, обсяги продажу бензину та дизпалива зростали до березня.

У березні 2020 року в Дніпропетровській області почалася посівна. 

«Весна цього року рання, тому посівну агровиробники розпочали ще у березні, – зазначили в департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОДА. – Готувалися завчасно. Закупили паливно-мастильні матеріали, відремонтували техніку, запаслися насінням ярих і добривом. Нині сільськогосподарські роботи проходять у всіх районах».

Слід також зазначити, що з 12 березня 2020 року в Україні впроваджено карантин. 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: