#КупуйУМалих: Дніпропетровщина приєднується до акції

01 червень 2020 о 16:33 - 4502

Avataradmin


#КупуйУМалих: Дніпропетровщина приєднується до акції

Дніпропетровська торгово-промислова палата (ДТПП) приєдналася до акції #КупуйУМалих  і закликає усі бізнес асоціації підтримати акцію.

Про це йдеться на офіційному сайті ДТПП.

Інформація щодо пропозицій малого і середнього бізнесу Дніпропетровської області буде викладатися на facebook-сторінці, офіційному сайті, telegram-каналі Дніпропетровської ТПП.

Обласна торгова палата відкриває на своєму сайті та сторінці у Фейсбуці платформу для взаємодії у форматі «бізнес для споживача» (В2С) та «бізнес для бізнесу» (В2В). Пропозиції для внутрішнього ринку від малих та середніх підприємств, які є членами ТПП, формуються за категоріями:

– продукти харчування, напої, готові страви, фермерські продукти;

– засоби/сервіси для гігієни;

– товари/сервіси для дітей;

– товари для домашніх тварин;

– товари для забезпечення роботи офісів;

– товари для забезпечення роботи промислових підприємств;

– товари/сервіси креативної індустрії ( краса, одяг, розваги, культура /софт, мережеві рішення….);

Представники малого і середнього бізнесу, які не є членами торгової палати, але мають бажання долучитися до акції, також можуть надсилати свої пропозиції для оперативної перевірки та розміщення (сайт/сторінка в соц.мережі, продукт/сервіс, контакт – ПІБ, т, e-mail) на адресу управління зовнішньоекономічних зв’язків Дніпропетровської торгово-промислової палати mes@dcci.org.ua.

«Малий і середній бізнес рухає економіку і сплачує податки. Сьогодні, за багатьма напрями він майже не працює і ризикує залишитися з нулем у кишені. Тому що найбільш вразливий. В цій складній ситуації ми закликаємо підтримати Малий і середній бізнес, який повинен працювати на регіон, заробляти гроші, сплачувати податки, забезпечувати зарплатою своїх співробітників», – повідомляють в ДТПП.

Також зазначається, що малі та середні підприємства, які дуже мобільні, під час карантину можуть забезпечити споживачів продуктами харчування, товарами гігієни, товарами для дітей і тварин тощо, організувавши доставку онлайн.

«Сьогодні ми маємо чудову нагоду ознайомитися з якісною продукцією нашого регіонального малого бізнесу. Саме сьогодні, разом переживши таку непросту ситуацію з увагою один до одного, кожен з нас може отримати нових партнерів та друзів на багато років. Тому Дніпропетровська ТПП закликає об’єднатися і долати життєві перешкоди разом. Давайте зробимо все для збереження середнього класу!», – пишуть в Дніпропетровський торгово-промисловій палаті.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: