Денисенко створює цирк з червоно-чорним прапором в інтересах Філатова, – депутат Купрієнко

09 червень 2020 о 16:57 - 1774

Avataradmin


Денисенко створює цирк з червоно-чорним прапором в інтересах Філатова, – депутат Купрієнко

Депутат Дніпровської міської ради, член фракції «Самопоміч» Олександр Купрієнко ствердуєж, що акції координатора штабу «Рух опору капітуляції» в Дніпрі, колишнього народного депутата Андрія Денисенка з підняття червоно-чорних прапорів відбуваються на замовлення міського голови Бориса Філатова.

Про це Олександр Куприєнко написав на своїй сторінці у Facebook.

На думку політика, відсутність негативної реакції Андрія Денисенка після зняття червоно-чорного прапору Дніпровською міською радою свідчить, що колишній нардеп працює в інтересах мера Бориса Філатова проти обласної ради.

«Це все цирк, влаштований Філатовим, щоб виставити обласну владу ненависниками українських націоналістичних ідей. А себе коханого – їх провідником. Мені дуже шкода ряд адекватних і дійсно ідейних хлопців, які повелися на це дійство. Спочатку під ОДА, а потім радіючи, яка міська влада молодець. Цей спектакль ще раз показує лише одне: все на що здатний Філатов – дешевий PR і пропаганда», – написав Олександр Купрієнко.

Також депутат від «Самопомочі» відзначив, що Денисенко вже працює в міськраді.

«Друзі, людина вже там працює) І не буде гнівних постів на адресу Філатова, так як робота щільна та підкріплена тими самими ніби як ненависними для нього ЗЕленими купюрками», – написав міський депутат.

Нагадаємо, раніше дніпровський міський голова надав дозвіл вивісити перед мерією Дніпра червоно-чорний прапор. Наступного дня його вже не було.

 

Скрин дописа депутата Куприєнка

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: