«Куратор» піарників Дніпровської міськради намагався підкупити слідство

23 червень 2020 о 17:32 - 3082

Avataradmin


«Куратор» піарників Дніпровської міськради намагався підкупити слідство

За словами активіста, у п’ятницю у Дніпровській міськраді пройшли обшуки структур, пов’язаних з рекламою в ЗМІ. Зокрема, відбулися обшуку в КП «Організаційно-аналітична служба» та низці фірм та фізичних осіб-підприємців.

«КП Організаційно-аналітична служба» за каденції Філатова провела 128 тендерів на загальну суму 166 млн грн. При цьому 130 млн грн приходиться на ФОПи, які правоохоронці вважають фіктивним. Більшість ФОПів було пов’язано з товариством з обмеженою відповідальністю «Медіа-експерт». У п’ятницю у багатьох проводять обшук і під підозру потрапляє засновник ТОВ «Медіа-експерт» Железнов А. В», – написав Денис Селін.
Активіст підкреслив, що засновник не розгубився, а «вирішив домовитися зі слідством і сьогодні приніс подарунок на 200 тисяч доларів», під час чого і був затриманий.

«У Дніпрі працює СБУ і прокуратура, більшість справ по міськраді поліція мала злила та поховала, за це можна сказати спасибі керівнику поліції Дніпропетровської області (Огурченко). Якщо людина спокійно готова була віддати понад 5 млн грн, то можна припустити, які розміри там націнок / виведення грошей. І його куратори явно отримали значно більші частки. Тепер можемо чекати, чи дасть свідчення Железнов на співробітників міськради й Корбонат, або вирішить відсидіти за всіх», – зазначив Денис Селін.

Імовірно, активіст натякнув, що головним організатором цих схем є голова громадської ради Дніпра Геннадій Корбан («Корбонат»). 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: