Почала роботу рада, яка має допомогти бізнесу регіону покращити торгові зв’язки з Казахстаном

30 червень 2020 о 16:00 - 3345

Avataradmin


25 червня при Торгово-промисловій палаті України створена і почала працювати Українсько-Казахстанська ділова рада, до якої увійшли понад 20 підприємств Дніпропетровщини – членів і партнерів Дніпропетровської ТПП.

Раду створено Національними палатами двох країн з метою сприяння подальшому розвитку економічних відносин з Республікою Казахстан, яка є одним з перспективних торговельних партнерів України в Центральній Азії. Перспективними напрямами взаємодії для бізнесу країн є паливно-енергетичний комплекс, видобувна промисловість, машинобудування, в т.ч., транспортного та сільськогосподарського напрямів, переробка та зберігання товарів, електроніка, екотехнології, хімічна промисловість, ІT- та аерокосмічні технології. Актуальними також є питання розвитку транспортного напряму і логістики.

Ще однією статтею сумісних проєктів може бути взаємодія у сфері освіти, зв’язків між вищими навчальними закладами, навчання з технічних спеціальностей. Також можливі проєкти в галузі охорони здоров’я – це можуть бути угоди про надання медичних послуг і лікування, спільні дослідницькі програми, навчання медичного персоналу.

«Ми маємо партнерські відносини з Національною економічною палатою Казахстану, асоціацією МСП РК «КАЗКА» та сподіваємося на продовження конструктивної роботи,  встановлення взаємовигідних ділових зв’язків Дніпропетровщини з Казахстаном для розвитку проєктів торгівлі, виробничої кооперації, інвестування на новому рівні», – зазначають в Дніпропетровській торгово-промисловій палаті.

В палаті повідомляють, що раді надати свою експертизу у розбудові ділових контактів регіонального бізнесу! Просять вертатися до управління зовнішньоекономічних зв’язків за тел.: (056)374-94-12 (13), mes@dcci.org.ua .

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: