Голова профспілки перевізників звинуватив чиновників Дніпровської міської ради в некомпетентності

02 липня 2020 о 16:00 - 2113

Avataradmin


Голова профспілки перевізників звинуватив чиновників Дніпровської міської ради в некомпетентності

Голова профспілки автомобілістів та перевізників Дніпра Михайло Тонконогий звинуватив чиновників департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради у некомпетентності, брехні та любові до грошей.

За словами Тонконогого, введення на маршрут № 107 великогабаритних автобусів призвело до проблем із перевезенням пасажирів.

«Оскільки в департаменті працюють некомпетентні й неосвічені хапуги, яким потрібно тільки наповнити свої кишені, а про добробут і комфорт городян вони не думають, то вони постійно наступають на одні й ті ж граблі. З тією лише різницею, що наступають вони, а прилітає нам», – написав Михайло Тонконогий.

Крім того, голова профспілки звинуватив у брехні чиновника департаменту Івана Васючкова: «І найголовніше, що нерозумний Ваня, який модерує сторінки департаменту транспорту, збрехав пасажирам. В «офіційному релізі» він написав про три великі машини, а в чатик «Флудилка» [чат у Телеграм-каналі, створеному для скарг пасажирів на дніпровських перевізників та водіїв] сказав про дві машини. За фактом же сьогодні на лінії вона одна».

На думку Михайла Тонконогого, реакція городян не змусить себе довго чекати, адже «осінь вже скоро і терпіти ці знущання далі ніхто не стане».

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: