COVID у Дніпрі: підсумки тижня

03 липня 2020 о 15:00 - 1695

Avataradmin


Станом на 3 липня у Дніпрі зареєстровано 523 випадки коронавірусної інфекції. 409 людей вже одужали. Лікування вдома проходять 76 осіб, у стаціонарі – 38.

Про це під час пресконференції повідомила головна спеціалістка відділу первинної медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради Тетяна Мартиненко.

На сьогодні у міських клінічних лікарнях № 4, 6, 9, 16  перебуває 43 людини з пневмонією, з яких 7 дітей знаходяться у дитячій лікарні №6.

Також продовжують працювати мобільні бригади з ПЛР-системою. Наразі вони здійснили 1811 виїздів та обстежили 5754 особи. У 366 людей виявлені позитивні резултати.

За словами головної спеціалістки, у лікувальних закладах наявні засоби індивідуального захисту, дезінфектори, медичне обладнання для допомоги хворим з коронавірусною інфекцією.

Також Тетяна Мартиненко в черговий раз наголосила на необхідності дотримання карантинних заходів: ретельно мити руки та обробляти їх антисептиком, носити маски чи респіратори, дотримуватись соціальної дистанції.

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: