Мера Дніпра звинуватили у заробітку на сміттєвих контейнерах

05 липня 2020 о 16:30 - 1554

Avataradmin


Мера Дніпра звинуватили у заробітку на сміттєвих контейнерах

У Телеграм-каналі «Битва за Дніпро», пов’язаному з депутаткою Дніпровської міської ради Анастасією Староскольцевою, з’явився допис щодо заробітку мера міста Бориса Філатова на встановленні сміттєвих контейнерів.

«Через нетривалий час після свого вступу на посаду, він [Борис Філатов] вирішив «сміттєву тему» взяти під свій особистий контроль, по факту – на свій особистий баланс. Для втілення свого задуму Філатову потрібно було поміняти міцні металеві контейнери на тендітні пластикові. Типу, йому вирішувати, які місту потрібні контейнери! Загалом, поміняли. «Незручні» металеві контейнери, схоже, здали в брухт, а замість них поставили «комфортні» пластикові», – зазначено на сторінці.

На думку авторів проєкту, пластикові контейнери виявилися незручними та нестійкими до механічних пошкоджень. Як зазначають активісти, коли контейнери очікувано стали виходити з ладу, міська влада почала звинувачувати в усьому вандалів, однак продовжувала купувати ті ж самі вироби. У той самий час, на думку авторів сторінки «Битва за Дніпро», мер міста Борис Філатов зацікавлений у тому, щоб контейнери постійно виходили з ладу.

«Навіть на своїх інформресурсах міськрада викладає фото контейнерів саме з розтрощеним корпусом, а не з викрученими коліщатками й відламаними педальками. Якраз коліщатка там всі на місці! Якісь незрозумілі в Дніпрі «вандали» завелися!», – наголошують автори «Битви за Дніпро».

Тому, на думку авторів проєкту, Борису Філатову дуже потрібні гроші для «купівлі голосів на виборах», саме тому міська рада намагатиметься закупити якомога більше контейнерів за завищеними цінами, які також швидко вийдуть з ладу.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: