Святослав Олійник закликав роботодавців відкорегувати розпорядок дня через спеку

06 липня 2020 о 12:00 - 4607

Avataradmin


Святослав Олійник закликав роботодавців відкорегувати розпорядок дня через спеку

Використати накопичений під час карантину досвід он-лайн роботи, а у разі неможливості – відкоригувати розпорядок робочого дня.

До таких заходів закликав місцевих роботодавців області голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник, передає пресслужба облради.

Публікуємо його звернення:

«У нашій області встановилася аномально висока температура, тому керівники підприємств мають вжити певних заходів з попередження нещасних випадків через спеку.

Я закликаю всіх роботодавців виконати умови Законодавства і забезпечити належні умови праці в умовах високих температур.

Я рекомендую, там, де це можливо, відкорегувати розпорядок робочого дня, тривалість робочої зміни та обідньої перерви. Запровадити ранній початок робочого дня і, відповідно, його закінчення, зменшити тривалість робочих змін, збільшити обідню перерву з 13:00 до 16:00 години.

А також, використати накопичений досвід он-лайн роботи під час карантину».

Лікарі наголошують, у спеку гірше почуваються саме гіпертоніки, у пацієнтів з ішемічною хворобою серця частіше виникають напади.

Звертаємо вашу увагу: в лікарні ім. Мечникова діє безкоштовна обласна програма допомоги для людей із серцево-судинними захворюваннями. В програму входять лабораторні та інструментальні обстеження (ЕКГ, за потребою – Ехо-КГ), консультація кардіолога та офтальмолога з обстеженням очного дна та вимірювання внутрішьноочного тиску, призначення терапії.

Всі довідки щодо програми та запис до лікарів за телефоном Консультативної поліклініки лікарні Мечникова (056) 713-51-32, з понеділка по п’ятницю, з 09:00 до 15:00.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: