АО «Днепрогаз»

Основною сферою діяльності АТ «Дніпрогаз» є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. АТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 чоловік.

Экспресс-регистрация - самый простой способ присоединиться к сервисам 104.ua

Чтобы потребителям газа не пришлось выходить из дома в период карантина для решения газовых вопросов, специалисты АО "Днепрогаз" разработали экспресс-доступ к онлайн-сервисам на сайте 104.ua.

"Днепрогаз": Как рассчитать стоимость и оплатить услуги по доставке природного газа

В 2020 году все потребители природного газа в Украине получают отдельные счета: один за потребленный газ, второй - за услугу по его доставке. Подробнее о данном нововведении читайте в нашей публикации.

"Днепрогаз" напоминает о необходимости оплаты за доставку газа

С 1 января 2020 года по решению НКРЭКУ плата за услуги по распределению (доставке) природного газа исключена из конечной цены на газ и должна оплачиваться отдельно на расчетный счет Оператора ГРС.

З початку року збитки АТ «Дніпрогаз» склали 41 млн гривень

З січня по квітень 2020 року АТ «Дніпрогаз» зазнало збитків на суму 41 млн грн. Затверджений НКРЕКП новий тариф на розподіл для «Дніпрогауз» у першому півріччі 2020 р. дозволяє профінансувати лише 73% собівартості доставки газу споживачам.

Як дніпряни можуть оплатити доставку газу

З 1 січня 2020 року за рішенням НКРЕКП плата за послуги з розподілу (доставки) природного газу вилучена з кінцевої ціни на газ та має сплачуватись окремо на розрахунковий рахунок Оператора ГРМ (АТ "Дніпрогаз").

Как рассчитать стоимость и оплатить услуги по доставке природного газа в Днепре

Специалисты Центров обслуживания клиентов АО "Днепрогаз" в период карантина обработали 43,6 тыс. обращений днепрян

За время карантина сотрудники Центров обслуживания клиентов АО "Днепрогаз" обработали около 43,6 тыс обращений жителей Днепра и Днепровского района.

Газовики Днепра передали очередную партию помощи медицинским работникам

Из-за стремительного распространения коронавируса в Украине продолжается общегосударственный карантин. В условиях пандемии Акционерное общество "Днепрогаз" продолжает оказывать помощь работникам Днепровской клинической больницы № 21.

"Днепрогаз": какие онлайн сервисы работают для потребителей газа в период карантина

АО "Днепрогаз" постоянно работает над улучшением качества обслуживания клиентов. Особенно актуальным в период карантина для потребителей газа является предоставление дистанционных консультаций.

Як у Дніпрі отримати дистанційне обслуговування у "Дніпрогазі" та оплатити за послуги з розподілу природного газу

З 16 березня фахівці "Дніпрогазу" перейшли в режим дистанційної роботи. Про це під час прямої телефонної лінії повідомив начальник управління зовнішніх комунікацій АТ «Дніпрогаз» Микита Лучкін.