АО «Днепрогаз»

Основною сферою діяльності АТ «Дніпрогаз» є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. АТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 чоловік.

«Дніпрогаз» надав допомогу медикам міста

Через надзвичайну ситуацію, яка склалася в Україні, компанія "Дніпрогаз" запропонувала одній з лікарень міста свою допомогу. На прохання медиків було придбано значний обсяг дезінфікуючих засобів.

"Дніпрогаз" запровадив експрес-реєстрацію клієнтів на сайті 104.ua

Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому в період карантину, спеціалісти АТ "Дніпрогаз" екстрено розробили експрес-доступ до онлайн-сервісів на сайті 104.ua.

В "Днепрогазе" в период карантина консультируют удаленно

Для того, чтобы сократить риски заболевания и распространения коронавируса, с 16 марта по 3 апреля 2020 года все консультации специалисты Центров обслуживания клиентов АО «Днепрогаз» будут осуществлять в телефонном режиме или онлайн.

У "Дніпрогазі" розіграли квитки на концерт Могилевської

Серед підписників сторінок 104.ua та АТ «Дніпрогаз» було розіграно 4 квитки на концерт Наталії Могилевської, який відбувся 7 березня в Оперному театрі.

RGC PRODUCTION экстренно запустил производство защитных масок

Швейное подразделение RGC PRODUCTION экстренно перепрофилировано на производство средств защиты органов дыхания для 40 000 газовиков. Для потребностей сотрудников Операторам ГРМ будет поставляться 7 000 медицинских масок в день.

АО «Днепрогаз» введен временный мораторий на отключение газа

В нынешней ситуации Операторы ГРС чувствуют ответственность своего дела - доставки газа клиентам. Ведь это жизненно необходимый ресурс, который поставляется постоянно всем потребителям.

АТ «Дніпрогаз» вводить карантин по підприємству та переходить в режим онлайн

Урядом України введено карантин, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусу. МОЗ рекомендує уникати людних місць та дотримуватись дистанції не менш ніж 1,5 метра від інших людей.

В «Днепрогазе» сообщили об изменениях в оплате за доставку газа

АО «Днепрогаз» сообщает, что НКРЭКУ утвердила минимальный размер платы за доставку газа.

"Днепрогаз" сообщил о выявленных фактах воровства газа

АО «Днепрогаз» информирует жителей Днепра и Днепровского района о результатах работы в части выявления фактов несанкционированного отбора природного газа.

В "Днепрогазе" рассказали о дистанционных газовых сервисах для клиентов

В Центре обслуживания клиентов АО "Днепрогаз" по ул. Паторжинского, 24 прошла очередная встреча руководства с жителями города.