АО «Днепрогаз»

Основною сферою діяльності АТ «Дніпрогаз» є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. АТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 чоловік.

«Днепрогаз» сообщает об изменениях в части оплаты за доставку природного газа для днепрян

24 декабря 2019 года НКРЭКУ изменила порядок оплаты услуг по доставке газа. Теперь стоимость распределения будет в отдельной платежке.

Жители Днепра будут платить за доставку газа отдельно

Согласно решению НКРЭКУ с января 2020 года потребители газа будут по-новому оплачивать доставку газа. Теперь доставка газа исключена из счетов за газ. Поэтому все потребители получат отдельные счета: один за газ, второй - за его доставку.

В Днепре будет две платежки за газ: подробности

Согласно решению НКРЕКП с января 2020 потребители газа будут по новому оплачивать доставку газа.

Як розрахувати щомісячну вартість доставки газу у Дніпрі

АТ "Дніпрогаз" проінформувало про нововведення у газовій галузі: відтепер дніпряни сплачуватимуть за доставку блакитного палива за окремим рахунком.

Новый тариф на распределение для АО "Днепрогаз" на 40% меньше себестоимости доставки газа потребителям

НКРЭКУ утвердила для АО «Днепрогаз» новый тариф на распределение, который почти на 40% меньше себестоимости доставки газа потребителям. Такое решение госрегулятора приведет к тому, что в 2020 году убытки компании составят 147,2 млн. грн.

У Дніпрі виконано капітальний ремонт 20 установок катодного захисту газопроводів

В рамках Плану розвитку газорозподільної системи АТ «Дніпрогаз» на 2019 рік спеціалісти компанії виконали у нашому місті капітальний ремонт 20 установок катодного захисту газорозподільних мереж.

У "Дніпрогазі" визначили переможця акції до Дня клієнта-2019

З 16 по 20 грудня у Центрах обслуговування АТ "Дніпрогаз" традиційно провели новорічну акцію - День клієнта. Цього року газовики приготували багато сюрпризів, подарунків та головне - розіграш смартфону Huawei P Smart.

У 2019 році у Дніпрі буде встановлено 32 тис. лічильників газу

До кінця року на території ліцензійної діяльності АТ «Дніпрогаз» буде встановлено 32 тис. індивідуальних приладів обліку газу. Зараз лічильниками оснащено близько 90% клієнтів компанії.

В 2019 году в Днепре поверили 10,6 тысяч счетчиков газа

В течение 2019 года специалисты АО «Днепрогаз» совместно с представителями ГП «Днепрстандартметрология» провели бесплатную поверку 10,6 тыс. бытовых счетчиков газа. Около 40% поверенных приборов учета были признаны непригодными.

У 2019 році аварійна служба «Дніпрогазу» опрацювала 20,6 тис. викликів від споживачів газу

За 11 місяців 2019 року аварійно-диспетчерська служба АТ «Дніпрогаз» відреагувала на 20,6 тисяч викликів від споживачів газу м. Дніпра та Дніпровського району.