Асоціація міст України

Асоціація міст України була заснована в червні 1992 року. Нині членами АМУ є 745 територіальних громад, в яких проживає понад 80% населення України. Її місія - об’єднати зусилля територіальних громад і разом просувати їхні інтереси для утвердження і сталого розвитку в Україні місцевого самоврядування європейського зразка. А стратегічними напрямками роботи є лобіювання і захист інтересів громад в органах влади, участь в законотворчій діяльності, а також надання всебічної інформаційної, аналітичної, консультативної та навчально-методичної допомоги членам АМУ.

Співпраця українських громад та муніципалітетів ЄС – не лише обмін досвідом, а й можливість економічного співробітництва

АМУ вимагає забезпечити громади коштами на з/п медикам та лікування хворих на цукровий діабет і ниркову недостатність

АМУ надала свої пропозиції щодо внесення змін до формули розподілу освітньої субвенції

Громадам Дніпропетровщини розкажуть як оформити проекти для конкурсу «Малі міста-великі враження»